O noapte mult prea activa

De mult n-am mai ras, cum am ras in seara asta. Niciodata nu am alergat dupa hoti adevarati. Niciodata nu am pacalit pe 21 aprilie.
Parteneri de ras: in rolurile principale:Marius, Andrei. In rolurile secundare:Doru, Doina, Lisa, Sandrina, Claudia, Madalina, si altii care au fost surprinsi de farse(nu le-am retinut numele, sau nici nu le-am stiut). Asadar mi-am inceput seara la verii mei omorand lupi alpha gri si ursi flamanzi. Nimic interesant, mai ales ca nu gaseam fiere de urs. Dupa gratarul made in Romania, si berea nelipsita ne-am amuzat de talentele unei femele de amstaff pe nume Lisa, care ar fi vrut sa batem covoarele in a doua zi de Paste. Am revenit in fata calculatorului pentru a cauta acea fiere de urs, dar in zadar. Am trecut pe lucruri mai serioase, sa jucam triburile. Trebuie sa precizez ca pe timp de criza se fura orice, chiar si porumbei. Au patit-o verii acum 10 zile cand li s-au furat 19 porumbei de rasa(majoritatea voiajori de zbor si germani). Intradevar iti trebuie ceva sange sa intrii noaptea in curte la om si sa te duci la porumbar sa-i furi porumbeii, avand in vedere ca langa acel porumbar mai este si un caine. Ma rog, Rex a dezamagit in seara aceea. Paguba facuta de hoti se ridica la suma de 800 de RON, fara a mai calcula pierderile legate de puii care au ramas fara parinti si de cei care se formau in oua.
Intre timp dintre cei 19 porumbei, 3 au reusit sa scape si sa se intoarca acasa. Hotilor nu prea le-a convenit si si-ar fi dorit inapoi porumbeii scapati din furt. Si in seara aceasta ar fi planuit sa-si recupereze ravnitii porumbei, impreuna cu o alta captura, evident. De data aceasta cainii i-au simtit. Unul dintre hoti a fost zarit dupa o capita si am incercat o diversiune, dar am actionat prea tarziu. Lisa a fost eliberata si a luat mirosul celor in cauza, dar nu a reusit sa le ia si urma, pentru ca noi o trageam spre drum(in exteriorul curtii), crezand ca ei deja au fugit. Ne-am calmat, crezand ca nu se vor mai intoarce in aceasta noapte. Am revenit in fata computerului si dupa ce i-am terminat bateria telefonului Sandrinei(nu stiu ce am putut vorbi cu ea 70 de minute, sau ma rog, ii povesteam depre hoti si hoate, si a fost martora la injuraturile care le scoteam pe seama tacticii proaste de la triburile). Defapt din toata discutia cu ea am retinut ca vrea pe 1 mai sa mergem la gratar.[asa ca sa fiu rau, stiind ca va citi postul asta]...deci dupa ce i-am terminat bateria telefonului, se aud pasi prin curte. Hotii paraseau incinta. Ei au fost acolo cand noi am iesit prima data, si eu am alergat descult pe drum, in speranta ca-i voi prinde. Ei au ramas ascunsi langa un cotet, iar noi 'marii detectivi' cautam mult prea departe, ca sa nu zic altceva. Nervosi ca i-am scapat atat de usor, ne-am cinstit cu un pahar de coca-cola, zero. Acum incepe distractia... Din vremea cand eu faceam farse la telefon,[ce amintiri] am inceput sa sunam colegele lui Marius si sa le invitam in oras. Fetele foarte deschise, acceptau. Daca le numesc usuratice sa ma scuze. Evident noi eram la imediata intersectie de locuinta lor si le asteptam. Nu mici le erau nervii cand ajunse la intersectia stabilita, ne sunau si aflau ca totul a fost o farsa. Am reusit aceasta farsa cu 2 fete. Cea de-a treia, cu gardul mov ,nu a muscat. Bravo ei. I-am facut farsa si unui baiat. Greseala lui a fost ca, atunci cand a iesit din bloc, l-am intors inapoi sa ne aduca o pompa, ca noi facusem pana si nu aveam rezerva. Ciudat e sa-ti astepti prietenii la 1 noaptea cu o pompa in mana, dar trecem peste. Enjoy the life!


5 comentarii to "O noapte mult prea activa"

Trimiteți un comentariu

Categorii

Palavrele mele