Triburile

Locuind în mediul rural, implicit la casa (alţii locuiesc la bloc, prin echivalare aş putea să spun acelaşi lucru) am un simţ mai dezvoltat în ceea ce priveşte posesiunea. Nu degeaba se spune că cu cât ai, cu atât vrei mai mult. Aici îl pot da exemplu pe bunicu’ care cu cât are mai multe vaci, cu atât vrea mai multe, pe tata care cu cât are mai multe etaje, cu atât proiectează mai multe, pe mine, care…[aici fac o pauza, inspir, expir, inspir], care dacă am avut ceva şi am pierdut, cu siguranţa vreau înapoi acel ceva. Şi ca sa nu ma abat de la titlu, Tribalwars este un joc online, foarte cunoscut în întreaga lume, un joc de strategie ce a adunat peste 3 milioane de utilizatori care îşi accesează zilnic contul.


Jocul...

La începutul jocului fiecare utilizator primeşte un sat pe care trebuie sa-l consolideze, sa-l ridice, și pentru a se feri de duşmani, să se alăture unui trib şi să contribuie la dezvoltarea tribului şi a apărării celorlalţi membrii din tribul respectiv.

Tribul...

Deoarece lucrul în echipă este singura posibilitate pentru a supravieţui în acest mediu al satului virtual, fiecare jucător trebuie sa comunice cu ceilalţi membrii ai tribului. Pentru aceasta fiecare trib are un forum în care fiecare jucător poate deschide un nou topic pentru soluţionarea problemelor. Exista şi forum-uri ascunse, vizibile doar conducătorilor.


Profilul...

Fiecare trib are un profil personal vizibil şi din exterior (vizitatorilor şi/sau jucătorilor aparţinând altor triburi), in care se pot afişa informaţii despre disponibilitatea unui trib de a lega o alianţă, a încheia un pact de neatacare (PNA), sau pentru a face public un duşman/război existent. De asemenea aici sunt şi informatţile legate de numărul de membrii ai tribului, punctajul şi numărul de sate.

Strategia...

Pentru a fi cât mai buni, implicit să vă dezvoltaţi cât mai rapid, trebuie să vă dezvoltaţi o strategie cât mai bună. Cu alte cuvinte să aveţi o armata echilibrată atât trupe de asalt, cât şi trupe de apărare. Pentru a cuceri şate, trebuie să vă sincronizaţi atacurile, astfel încât cel vizat să nu poată primi sprijin. Nu exista o schemă de atac, cu cât jucaţi mai mult, cu atât veţi dobândi experienţă.



Puteti încerca jocul gratuit urmând linkul de mai jos. Have fun!
Triburile, jocul online gratuit


1 comentarii to "Triburile"

Trimiteți un comentariu

Categorii

Palavrele mele