Voi va mai aduceti aminte?

Eu imi aduc aminte cu drag de liceu, de sala P2, de sutele de mii pierdute la automatul de cafea, numai ca sa vad o fata; de majoratele la care ma faceam muci, si de cele in care consumam doar suc.
Imi amintesc cum saream gardul pentru a chiuli.
Imi amintesc de dirig care ma facea idiot pentru ca scriam prostii la tabla, iar pentru a accentua ideea stergea ce scrisesem si scria acelasi lucru.
Imi amintesc cum beam tuica de cazan si il intrebam pe proful de religie daca nu-i este sete.
Imi amintesc de cele 4 puncte din oficiu ale profei de biologie. Le-as dori si acum.
Imi amintesc de gardienii scolii, foarte comici.
Imi amintesc de domnul Dragu. Sa-i zica cineva ca eu nu eram bun la geografie. Inca mai retin cea mai mare gafa spusa de acest om. Satelitii artificiali capteaza energia solara, o transforma in energie electrica si o transmit spre Pamant. Probabil asa se explica fulgerele:)).
Voi ce va amintiti?











4 comentarii to "Voi va mai aduceti aminte?"

  • frumoase amintiri..imi aduc aminte de multe lucruri: lucrarile la biologie in fiecare ora , temele si variantele interminabile la mate..de domnul Anton care a fost cel mai tare prof..de dumele care le puteam scrie in lucrarile la geografie:))de knd am cazut in cls a 12-a cu o zi inainte de ziua mea pe terenul de sport si m-am julit toata..de gratar , de intalnirile la care nu au partiicpat niciodata toti ... de chiulul din botanica..majorate,de dirig cand facea criza;))..de vizitele lui Timohe ( "ecusoanele , uniforma repede , vine Timohe") etc..sunt multe! f fain filmuletzul ..felicitari:>

  • intra la mine si vezi "replica" :D

  • bv pt initiativa de a face colaj cu pozele din liceu

  • Desi am fost colegi putin timp, imi amintesc cu mare placere de orele de fizica ale domnului Anton.

Trimiteți un comentariu

Categorii

Palavrele mele