Cu Dacia...

Cand te urci la volanul unei Dacii 1300 si derivate din ea, trebuie sa fii foarte calm, dar in acelasi timp pregatit pentru surprize. Dacia nu este o masina monotona, scoate sunete diferite la fiecare pornire. Acum cateva zile am pornit-o, si am auzit un sunet ciudat in capota. L-am ignorat, sunete ciudate scoate tot timpul, ba nu-i place benzina, ba nu-i place vremea. Ajung intr-o intersectie semaforizata. Era rosu. Si rosu a ramas; s-a oprit motorul si oprit a ramas. Eu faceam spume, cu o coada imensa in spate care ma claxonau. Am avut noroc ca eram in panta si mi-am permis sa trag pe stanga(pe contrasens), pe dreapta erau doar 2 benzi, una destinata virajului la dreapta(verde intermitent) si una pentru viraj stanga si inainte. Am incercat sa o pornesc, am deschis capota, m-am uitat si am vazut ca era sarit delcoul(ulterior am aflat de numele piesei). Mi-am sunat un unchi, a venit, mi-a reparat-o si mi-am vazut de drum. Astazi, iar aud un sunet ciudat in capota. Acelasi delcou nazdravan. Dar de data aceasta una din clamitele de siguranta s-a rupt. Am avut noroc de un vecin, care m-a ajutat cu o clamita, pentru ca astfel de clamite nu se comercializeaza separat si as fi fost nevoit sa-mi cumpar un delcou nou.
Important e ca atunci cand ai Dacie trebuie sa fii pregatit: sa ai o geanta de scule care sa cuprinda o gama cat mai diversificata de chei, surubelnite, imbusuri. Si inca ceva: Sub capota unei dacii, paianjenii nu'si vor tese niciodata panza".
Si daca am avut numai critici pana acum, in continuare veti putea vedea un concept de masina ce poarta sigla 'Dacia'.




1 comentarii to "Cu Dacia..."

  • ma daca conceptul asta ajunge exact asa cum arata acu sa fie produs ca masina de serie pe bune daca nu imi iau o dacie :))

Trimiteți un comentariu

Categorii

Palavrele mele