un banc

Nu se poate sa nu va placa de tipul din poveste.Este o poveste adevarata despre o nunta care a avut loc in Miami.

A fost o nunta grozava, cu 300 de invitati.Dupa receptia nuntii, ginerica s-a urcat pe scena cu un microfon si a inceput sa vorbeasca invitatilor.Le-a spus ca vrea sa le multumeasca tuturor pentru ca au venit la nunta lor, unii chiar de la distante mari.In special a vrut sa le multumeasca familiei miresei si familiei lui, socrului lui pentru nunta imparateasca. Ca recunostinta a vrut sa daruiasca fiecarui invitat cite un cadou special de la el. Lipit de partea de jos a fiecarui scaun se aflau plicuri. Le-a spus ca este cadoul lui si i-a indemnat sa deschida plicurile.Inauntrul fiecarui plic se afla cite o poza 8X10 in care erau mireasa cu cavalerul de onoare facand sex!Ginerica i-a suspectat mai demult si a pus detectivi particulari sa ii urmareasca.

Dupa ce a stat si a vazut reactia invitatilor pentru citeva minute,ginerele s-a intors spre cavalerul de onoare si i-a spus "f*ck You!", apoi s-a intors spre mireasa si i-a spus si ei "f*ck you!".S-a intors spre invitati care erau amutiti si le-a spus "m-am carat de aici!"
Casatoria a fost anulata la prima ora a doua zi.
Majoritatea oamenilor ar fi anulat casatoria imediat ce aflau de escapada amoroasa, dar tipul asta a jucat teatru ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat! Revansa lui..ii face pe parintii miresei sa plateasca peste 32 mii$ pentru o receptie de 300 de pers si mai mult decit atit, arunca la gunoi reputatia miresei si a cavalerului de onoare in fata a 300 de prieteni si rude.Tipul asta are c...e de marimea clopotelor de biserica!

Credeti ca o sa faca o reclama Mastercard dupa povestea asta?
Receptie eleganta de nunta $32,000.00. Fotografii ca amintire de nunta 3 mii $. Luna de miere la Maui 8 mii $ .Fatza invitatilor la vazul pozei cu mireasa facind-o cu cavalerul de onoare..de nepretuit!

Sunt multe lucruri pe care le poti cumpara cu bani, pentru toate celelalte exista Mastercard!

via diseara.ro


0 comentarii to "un banc"

Trimiteți un comentariu

Categorii

Palavrele mele