Let's do it Romania

Am primit pe e-mail:

Dragi voluntari!

Va multumim din suflet pentru implicarea si devotamentul de care ati dat dovada!
Pana in prezent, un numar de 4345 de voluntari s-au alaturat cauzei noastre si anume aceea de a face curatenie nu doar in paduri, pe dealuri si campii, ci si in mintile si sufletele oamenilor.

Tinand cont de numarul impresionant de voluntari care au dorit sa se alature acestui proiect si faptului ca dispunem de mijloace de transport limitate, trebuie sa va anuntam cu parere de rau ca nu am reusit sa va integram ca si echipa de voluntari la activitatea de curatire a zonelor, dar ca ne dorim sa continuati sa fiti alaturi de noi participand la un eveniment unic in Iasi, numit "Marsul Curateniei".

Prin acest Mars al Curateniei vom planta o samanta de responsabilitate fata de natura in inimile tuturor. Este o actiune extrem de importanta, deoarece promovarea curateniei si respectului fata de natura este o necesitate din ce in ce mai mare si numai deschizand ochii cu dragoste spre natura vom reusi sa traim intr-un oras mai curat.

Mentionam ca marsul curateniei este strict o initiativa locala a judetului Iasi. Va fi distractiv, va fi frumos, va fi UMAN si NATURAL.

Locul si ziua de plecare: sambata, 25 sept., ora 10, parcarea Iulius Mall dinspre Bahlui. Sosire: Rond Agronomie.

Va multumim pentru intelegere si speram sa fiti in continuare alaturi de noi!
Echipa Ieseana.
Ar mai fi ceva de zis?


1 comentarii to "Let's do it Romania"

  • Contează să se facă CEVA, nu contează sub ce formă și sub ce nume. Se vede că în țara asta contează doar marketing-ul, nu acțiunile în sine.

    Asta demonstrează că cei care au lansat proiectul nu vor să facă curățenie în toată țara ci vor doar ca ei să-și facă un nume dându-se făcători de bine. Românu' tot român rămâne.

Trimiteți un comentariu

Categorii

Palavrele mele