65!


Via Yuppy.

65 de lucruri pe care un bărbat trebuie să ştie să le fac. Cele mai importante mi se par următoarele.



1. Nodul de la cravata. Pentru ca nu trebuie sa apelezi la prietena de fiecare data.
2. Sa stii cum sa cosi un nasture, din aceleasi motive enumerate mai sus. Alegi locul potrivit, dai cateva ture printre gaurile nasturelui fara sa-l aproprii prea mult de materialul textil, apoi cateva spire pentru a unii atele si o incheiere simpla, cu doua trei noduri.
3. Sa dai un pumn, dupa regula pumnul potrivit la locul potrivit. Uneori chiar nu se poate cu vorba buna, asa ca fii barbat si pocneste-l unde ai tu chef!
4. Sa faci un masaj ca la carte. Fii inventiv! Si ai rabdare mai mult de jumatate de ora. Ea nu se va multumi niciodata cu numai doua minute de atingeri pe fuga. Foloseste un ulei bun si joaca-te in voie pe spatele ei, spunandu-i lucruri amuzante si vesele in tot acest timp.
5. Sa tai lemne cu toporul. Daca te priveste cineva, nu te avanta la cele pline de noduri, pentru ca risti sa te faci de ras. Alege un lemn perfect, aseaza-l bine pe o buturuga, infige toporul in el si apoi executa manevra aia cu toporul intors invers si lemnul in sus. Spectacol total.
6. Daca tot te pricepi la lemne, trebuie sa stii si cum sa dobori un copac. Pune mana pe drujba, taie cam pana la jumatatea circumferintei si apoi executa inca o taiere mai sus, in oblic spre prima sectionare, ca sa nu cada copacul pe tine. Continua sa tai in primul loc si cand ies zgomote ciudate, fugi oriunde te-ai afla. Schema cu a doua taiere s-ar putea sa nu functioneze mereu.
7.Sa mulgi o vaca sau o capra. Daca Gigi a putut sa faca asta in direct, trebuie sa poti si tu.
8.Sa faci bere, tuica sau vin acasa. E ceva foarte relaxant, mai ales la bautura din mijloc. Bea cu satisfactie maxima dupa ce termini treaba. Nu uita sa gusti tuica in timp ce se face. Iti da pofta de mancare.
9. Sa dai o gaura cu bormasina. Stiu, trebuie sa o tii ferm ca parca e un taur in mainile tale. Dar trebuie.
10.Sa fii loial unei singure femei. E greu.

Restul sunt aici.


1 comentarii to "65!"

Trimiteți un comentariu

Categorii

Palavrele mele